Προσωπικό Προσωπικό
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αρχική \ Η κατασκήνωση \ Ποιοι είμαστε
 
Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε

Το προσωπικό και τα στελέχη της κατασκήνωσής μας  επιλέγονται με υπευθυνότητα και αυστηρά κριτήρια υπό την εποπτεία της διεύθυνσης.Το επιτελείο μας αποτελείται από καταξιωμένους παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, γυμναστές, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και ψυχαγωγούς με πολυετή πείρα στην κατασκηνωτική ζωή, αφού είναι δημιουργήματα της κατασκήνωσης και μεγάλωσαν μαζί της.

Διευθύντρια: Καπόλλα Μαριλένα

marilena kapola

Διευθύντρια της κατασκήνωσης είναι η Μαριλένα Καπόλλα.

Σπούδασε νομική στην Κομοτηνή από οικογενειακή παράδοση, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» από την Ε.Ε.Δ.Ε. Β. Ελλάδος και πολλά πιστοποιητικά σε νομικά, οικονομικά και φορολογικά θέματα. Αυτό, όμως που κυρίως την διακατέχει είναι η αγάπη της για τα παιδιά, τον άνθρωπο και την κατασκήνωση, γιατί από 7 ετών ζει κάθε καλοκαίρι στην Ευρωκατασκήνωση Θάσου και απλά αυτή είναι ….η ζωή της.

 

 

 

 

Αρχηγός: Σγουρός Σωτήρης

sotiris sgouros Ο Σωτήρης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη χειροσφαίριση (handball), είναι  γέννημα θρέμα της Καβάλας και αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές της  κατασκήνωσης!

 Βρίσκεται στην κατασκήνωση απο το 1999 και έχει διατελέσει πτερυγάρχης και υπαρχηγός έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη παιδιών και γονέων  καθώς με την  εμπειρία του και την αγάπη για τον θεσμό της κατασκήνωσης αποτελεί κομμάτι όλων των κατασκηνωτικών ιστοριών!

 Ανυπομονεί να υποδεχτεί και φέτος όλους τους νέους και παλιούς κατασκηνωτές για ένα αξέχαστο και σίγουρα μοναδικό καλοκαίρι!

 

Επιμελητές:

Φραντζής Γεώργιος:

frantzis giorgos 

 Ο Γιώργος γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1989 στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές  στην Πληροφορική και τον Αυτόματο Έλεγχο. Εργάζεται σαν καθηγητής, επάγγελμα που τον γεμίζει πλήρως, λόγω της άμεσης και συνεχούς επαφής του με τα παιδιά. Συμπληρώνει  φέτος μια δεκαετία στην οικογένεια της ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ και το όνομα του έχει συνδεθεί άρρηκτα με την παντοδύναμη πρώτη πτέρυγα.

 


 

Μίχος Αναστάσιος: 

mihos tasos 

 Ο Τάσος γεννήθηκε το 1992 στην Ξάνθη όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής σχολής Ξάνθης, με διπλωματική  εργασία πάνω στην εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO, ενώ την περίοδο αυτή κάνει το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με αντικείμενο το Μάνατζμεντ  Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών . Είναι γέννημα-θρέμμα της Ευρωκατασκήνωσης, καθώς πέρασε για πρώτη φορά την πύλη της το μακρινό πλέον 2000 και τα τελευταία  χρόνια είναι υπεύθυνος των μεγαλύτερων παιδιών της κατασκήνωσης, των θρυλικών Ανένταχτων.

 


 

 

Τσικολίτης Νικόλαος:

tsikolitis nikos Ο Νίκος αν και γεννήθηκε το κατακαλόκαιρο του 1991 στην Αθήνα μεγάλωσε στην Καβάλα και απο το 1996 αποτέλει μέλος της οικογένειας της Ευρωκατασκήνωσης. Οι σπουδές του  επικεντρώνονται στις Διεθνείς σχέσεις και τη στρατηγική διαχείριση κρίσεων και ο απότερος σκοπός του είναι να γίνει μέλος του διπλωματικού σώματος.

 Μέχρι τότε όμως ζεί και αναπνέει για τα καλοκαίρια στην Ευρωκατασκήνωση και τα 19 χρόνια εμπειρίας του σαν κατασκηνωτής αλλά και σαν στέλεχος αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο  για τους νέους και τους παλιούς κατασκηνωτές ώστε να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Ευρωκατασκήνωση. Στην Ευρωκατασκήνωση έχει περάσει απο σχεδόν κάθε  θέση και τα τελευταία χρόνια είναι πτερυγάρχης της Ιστορικής Τρίτης πτέρυγας καθώς και εκπονητής και πρώτος εκπαιδευτής της σχολής στελεχών.

 Φέτος κλείνει 20 χρόνια στο θεσμό της κατασκήνωσης και σας περιμένει όλους στο ομορφότερο νησί της Ελλάδας για αξέχαστες στιγμές!

 

Υπεύθυνος αθλητικού προγράμματος

Πουλάκης Βασίλειος:

poulakis vasilis Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στην όμορφη Καβάλα. Είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου πανεπιστήμιου Θράκης του τμήματος του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα “μαζικό  αθλητισμό και αναψυχή”. Παράλληλα έχει τελειώσει στο ανώτατο επίπεδο ιδιωτικών  σχολών “personal training & group fitness instructor “. Τα τελευταία χρονιά κατοικεί  και εργάζεται  στη Θεσσαλονίκη πάνω στο αντικείμενο του. Έχει πλούσια κατασκηνωτική εμπειρία αφού  μπορούμε να πούμε ότι κυριολεκτικά έχει περάσει την μισή ζωή του σαν κατασκηνωτής και  στέλεχος της «Ευρωκατασκήνωσης Θάσου» από το 1999. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος του αθλητικού προγράμματος και δραστηριοτήτων εντός και εκτός κατασκήνωσης με  πολύ αγάπη και όρεξη γι αυτό που κάνει. 

 


 
         
   

 

 

 
Login  Υπενθύμιση κωδικού 
 
active³ 5.0 · © Ultravision.gr · Όροι χρήσης