Μια μέρα στη κατασκήνωση από την ματιά ενός κατασκηνωτή

08:15 Πρωινό ξύπνημα ➜ Καλημέρα παιδιά! Μια ακόμη ηλιόλουστη μέρα ξεκινά στην κατασκήνωση! Πετάγομαι από το κρεβάτι μου και πάω γρήγορα για ατομική καθαριότητα. Η φωνή του αρχηγού μας καλεί όλους για την πρωινή συγκέντρωση. Εδώ θα ακούσω όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της ημέρας.


08:45 Πρωινό ➜ Τρελαίνομαι για γάλα, δημητριακά, μέλι και μερέντα! Είναι η ώρα να πάρω δυνάμεις για μια ακόμη μοναδική μέρα στην Ευρωκατασκήνωση. Πάω με τους φίλους μου για την καθιερωμένη καθαριότητα.Σήμερα είναι η σειρά μου να μαζέψω τις πετσέτες! Πάλι καλά που η ομαδάρχισσά μας ξέρει να σκουπίζει και θα κερδίσουμε στην επιθεώρηση το βραβείο του πιο καθαρού σπιτιού της πτέρυγας!


10.30 Δραστηριότητες ➜ Ο πτερυγάρχης μας ανακοινώνει το πρόγραμμα και φεύγουμε αμέσως για τις πρωινές δραστηριότητες!! Τι να έχουμε άραγε σήμερα; Θα πάμε θάλασσα ή θα κάνουμε βουτιές στην πισίνα; Θέλω όμως να παίξω ποδόσφαιρο και βόλευ! Θα χτυπηθούμε μήπως στον χορό; Ό,τι και να κάνουμε θα περάσουμε τέλεια!


12:45 Ελεύθερη ώρα ➜ Είναι η κατάλληλη στιγμή για να παίξω λίγο πινγκ πονγκ ή σκάκι πριν το μεσημεριανό φαγητό;


13:30 Μεσημεριανό φαγητό ➜ Η κοιλίτσα μου γουργουρίζει και οι μυρωδιές από την κουζίνα είναι απλά απίστευτες!!Θα φάω όλο μου το πιάτο και θα πάρω και δεύτερο! Το σνίντσελ και τα καλαμαράκια είναι τα αγαπημένα μου φαγητά!!!


14:45 Ώρα κοινής ησυχίας ➜ Ένας υπνάκος είναι ό,τι πρέπει για να είμαι μέσα στην ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα!!


17:00 Απογευματινό-Δραστηριότητες ➜ Θα φάω το παγωτό μου και στη συνέχεια τρέχοντας στο extreme park για flying fox και αναρρίχηση! Βλέπω τα μεγάλα παιδιά που θα πάνε πάλι εκδρομή! Θα μεγαλώσω και θα τα κάνω και εγώ αυτά!! Πέρασε η ώρα, πρέπει να βοηθήσω το σπιτάκι μου να κερδίσει όλα τα αγωνίσματα στο survivor!!


19:30 Ελεύθερη ώρα- Καθαριότητα ➜ Έχω μια ώρα για να κάνω το ντουζάκι μου και να ξεκουραστώ λίγο. Τρέξαμε, παίξαμε, γελάσαμε και ένα ζεστό μπανάκι είναι ό,τι πρέπει! Δε θα αργήσω, όμως, γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε για το βράδυ!


20.30 Βραδινό ➜ Η αλήθεια είναι ότι αυτή η πίτσα μου έχει σπάσει τη μύτη! Στη βραδινή συγκέντρωση ο αρχηγός θα μας πει τί έχουν ετοιμάσει οι πτερυγάρχες για εμάς!Δεν μπορώ να περιμένω!!!


21:30 Βραδινή Ψυχαγωγία ➜ Επιτέλους!!! Την περίμενα όλη μέρα! Σήμερα δε κάναμε πρόβες για σκετσάκι...Μάλλον θα έχουμε pool party! Λες να παίξουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θυσαυρού ή να δούμε ταινία στο θερινό σινεμά; Ό,τι και να κάνουμε θα είναι σούπερ!!!


23:00 Ύπνος ➜ Επιστρέφουμε στα σπιτάκια μας, πλένουμε τα δόντια μας και θα κοιμηθούμε.Νυστάζω και αύριο με περιμένει μια ακόμα συναρπαστική μέρα. Καληνύχτα σε όλους!