Θάλασσα-Πισίνα

Η πισίνα της κατασκήνωσης είναι ολυμπιακών διαστάσεων και υπάρχει συνεχής επίβλεψη από ναυαγοσώστες.Υπάρχουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, αερόμπικ, βόλλευ, πόλο και διοργανώνονται κολυμβητικοί αγώνες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις επίσημες διοργανώσεις των διάφορων κολυμβητικών ομάδων των πόλεων.Κάθε χρόνο εξάλλου φιλοξενούνται κολυμβητικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για προπονήσεις και διεξαγωγή κολυμβητικών αγώνων.Τέλος οι μικρότεροι φίλοι μας διασκεδάζουν με τα παιχνίδια και τις βουτιές από τον βατήρα και την καινούρια νεροτσουλήθρα.

Εκμάθηση κολύμβησης

Η Κολύμβηση είναι άθλημα κίνησης μέσα στο νερό. Ως άθλημα, το κολύμπι, είναι από τα πιο παλιά και συνηθέστερα. 

Διαβάστε περισσότερα..

Κολυμβητικοί αγώνες

Διοργανώνονται κολυμβητικοί αγώνες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις επίσημες διοργανώσεις των διάφορων κολυμβητικών ομάδων των πόλεων.

Διαβάστε περισσότερα..

Aqua aerobic

Το Aqua Aerobic ή αλλιώς η άσκηση μέσα στο νερό είναι σήμερα η τελευταία μόδα στο χώρο της αεροβίωσης.  

Διαβάστε περισσότερα..

Καταδύσεις στην πισίνα

Ως αυτόνομη κατάδυση, ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Ο όρος χρησιμεύει για τη διάκριση της εν λόγω δραστηριότητας από τις λοιπές μορφές κατάδυσης.

Διαβάστε περισσότερα..

Θαλάσσια μπάνια

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου και γνωστό σαν το Νησί των Σειρήνων και της Μυθολογίας.Αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές, διαθέτει πεντακάθαρες προφυλαγμένες από δυνατούς ανέμους παραδεισένιες παραλίες με λεπτή άμμο και καταπράσινες εκτάσεις με πεύκα και ελιές που αγγίζουν τη θάλασσα και προσφέρουν άφθονη σκιά!

Διαβάστε περισσότερα..

Θαλάσσια σπορ

Πολύ κοντά στη κατασκήνωση, σε μια από τις πιο οργανωμένες και καθαρές παραλίες της Θάσου,προσφέρετε ένα πολύ διασκεδαστικό περιβάλλον για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Διαβάστε περισσότερα..