Το νησί μας! Το νησί μας!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αρχική \ Η κατασκήνωση \ Το νησί μας!
 
Το νησί μας!
Το νησί μας!

Από την Καβάλα και την Κεραμωτήthassos_beach ξεκινά το ταξίδι για το πράσινο νησί, τη Θάσο. Απέραντα δάση και βλάστηση που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, αιγαιοπελαγίτικα χρώματα σε μαγευτικές παραλίες, γραφικά χωριά με πέτρινα σπίτια, μαγευτικές ακρογιαλιές, αποτελούν το κυρίαρχο στοιχείο.

 Στον λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού, το φιλόξενο παρόν ζει αρμονικά δίπλα στην πλούσια Ιστορία και παράδοση που μαρτυρούν τα τείχη, η αρχαία αγορά, τα ιερά των Θεών, το παλιό Λιμάνι με τους  φάρους. Στο αρχαιολογικό μουσείο μπορεί να δει κανείς εκθέματα μεγάλης Ιστορικής αξίας από τις αρχαιολογικές ανασκαφές. Στη διαδρομή για το γύρο της Θάσου κρυμμένους στο πράσινο και τα δάση θα συναντήσετε τους τουριστικούς παραθαλάσσιους οικισμούς: Μακρύαμμο,  Χρυσή Αμμουδιά, Σκάλα Ποταμιάς,  Κοίνυρα, Παράδεισο, Αλυκές,  Ποτό, Πευκάρι, Λιμενάρια, Παχύ, Γλυκάδι   ενώ γραφικά ορεινά χωριά όπως η Παναγιά, η Ποταμιά, ο Θεολόγος, το Καζαβίτι, η Καλλιράχη και το Σωτήρος  θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε στις διακοπές σας βουνό και θάλασσα.

Διακοπές στη Θάσο σημαίνει  ατέλειωτες γαλάζιες παραλίες, δροσιά και απόλαυση στο απέραντο πράσινο, γοητευτικές εξερευνήσεις, ξενοιασιά και διασκέδαση. Η πλούσια ζωντανή παράδοση και το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών έχουν καταξιώσει το νησί  ως έναν από τους πιο αγαπητούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος.
 
         
   

 

 

 
Login  Υπενθύμιση κωδικού 
 
active³ 5.0 · © Ultravision.gr · Όροι χρήσης