Ποιοι είμαστε

Διευθύντρια: Καπόλλα Μαριλένα

Διευθύντρια της κατασκήνωσης είναι η Μαριλένα Καπόλλα.

Σπούδασε νομική στην Κομοτηνή από οικογενειακή παράδοση, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» από την Ε.Ε.Δ.Ε Βορείου Ελλάδος και πολλά πιστοποιητικά σε νομικά, οικονομικά και φορολογικά θέματα.

 Αυτό, όμως που κυρίως την διακατέχει είναι η αγάπη της για τα παιδιά, τον άνθρωπο και την κατασκήνωση, γιατί από 7 ετών ζει κάθε καλοκαίρι στην Ευρωκατασκήνωση Θάσου και απλά αυτή είναι …η ζωή της!!

Αρχηγός: Σγουρός Σωτήρης

 Ο Σωτήρης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στη χειροσφαίριση (handball), κατάγεται και ζει μόνιμα στην Καβάλα και αναμφισβήτητα είναι η πιο αναγνωρίσιμη μορφή της  κατασκήνωσης!

Βρίσκεται στην οικογένεια της Ευρωκατασκήνωσης από το 1999 και έχει διατελέσει στο παρελθόν πτερυγάρχης και υπαρχηγός. Με την  εμπειρία του και την αγάπη για τον θεσμό της κατασκήνωσης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη παιδιών και γονέων έχοντας αναλάβει πλέον τη θέση του Αρχηγού.

Αποτελεί διαχρονικά μέρος όλων των κατασκηνωτικών ιστοριών και ανυπομονεί να υποδεχτεί και φέτος όλους τους νέους και παλιούς κατασκηνωτές για ένα αξέχαστο, μοναδικό καλοκαίρι!

Φραντζής Γεώργιος:

Ο Γιώργος γεννήθηκε τον Δεκέμβρio του 1989 στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές  στην Πληροφορική και τον Αυτόματο Έλεγχο.

Εργάζεται σαν καθηγητής, επάγγελμα που τον γεμίζει πλήρως, λόγω της άμεσης και συνεχούς επαφής του με τα παιδιά.

Τα καλοκαίρια του έχουν Ευρωκατασκηνωτικό χρώμα, καθώς μετά τη συμπλήρωση 10 ετών συνεχούς παρουσίας βαδίζει ολοταχώς για τα 20!!!

Είναι υπεύθυνος για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας και σε καθημερινή βάση σχεδιάζει και συντονίζει το πρόγραμμά τους. Το βράδια παίρνει το μικρόφωνο και με το αστείρευτο χιούμορ του κάνει όλο το αμφιθέατρο να ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Ο ίδιος θα προτιμούσε να βρίσκεται στο γήπεδο του ποδοσφαίρου ή του βόλεϋ, αλλά συνήθως θα τον βρείτε να μιλάει με 2-3 γραμμές για να λύσει όλα τα προβλήματα των παιδιών σας!