παιδικη κατασκηνωση
κατασκηνωση θασος
θασος κατασκηνωση παιδικη
παιδικη κατασκηνωση

Η ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ λειτουργεί από το 1980 στην ιδανικότερη τοποθεσία, στο 3ο χλμ Λιμένα – Παναγίας, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων, μέσα σε κάθε λογής πράσινο, μακρυά από δρόμους, κινδύνους και πειρασμούς. Είναι η πρώτη κατασκήνωση που λειτούργησε στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί μια οικογένεια που θέλει να λειτουργεί με τέτοιον αριθμό κατασκηνωτών, ώστε όλοι να είναι φίλοι μεταξύ τους και να γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα.


Α’ Περίοδος 21 Ιουνίου-13 Ιουλίου
Β’ Περίοδος 13 Ιουλίου-4 Αυγούστου
Γ’ Περίοδος 4 Αυγούστου-26 Αυγούστου

Σπιτάκια διαμονής

Όλα τα σπιτάκια της κατασκήνωσης είναι χτιστά με κεραμοσκεπές και ξύλινες οροφές. Διαθέτουν  βοηθητικούς χώρους, χτιστές ντουλάπες και ξύλινα μεγάλα ράφια για τις βαλίτσες  των παιδιών και εξωτερικές εντοιχισμένες παπουτσοθήκες . Υπάρχει επίσης  σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης. Φέτος έγινε και νέο συγκρότημα για τα μεγαλύτερα κορίτσια (ανένταχτες) με ξεχωριστά W.C. και ντουζ. 

 Οι παραδοσιακοί και ευρύχωροι οικίσκοι καθώς και οι χτιστές σκηνές που διαθέτουμε για τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά της σχολής στελεχών   είναι σκαρφαλωμένα στην πλαγιά του πευκόφυτου δάσους και προσφέρουν  ασφάλεια και υγιεινή διαμονή σ’ ένα δροσερό περιβάλλον μέσα στην καταπράσινη φύση. Η θέα του απέραντου  γαλάζιου  αποτελεί συγκριτικό τους πλεονέκτημα.

Φωτογραφίες