παιδικη κατασκηνωση
κατασκηνωση θασος
θασος κατασκηνωση παιδικη
παιδικη κατασκηνωση

Η ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ λειτουργεί από το 1980 στην ιδανικότερη τοποθεσία, στο 3ο χλμ Λιμένα – Παναγίας, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων, μέσα σε κάθε λογής πράσινο, μακρυά από δρόμους, κινδύνους και πειρασμούς. Είναι η πρώτη κατασκήνωση που λειτούργησε στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί μια οικογένεια που θέλει να λειτουργεί με τέτοιον αριθμό κατασκηνωτών, ώστε όλοι να είναι φίλοι μεταξύ τους και να γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα.


Α’ Περίοδος 21 Ιουνίου-13 Ιουλίου
Β’ Περίοδος 13 Ιουλίου-4 Αυγούστου
Γ’ Περίοδος 4 Αυγούστου-26 Αυγούστου

Τα νέα μας

Εγγραφές ασφαλιστικών ταμείων

 

ΤΑΥΤΕΚΩ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ηλικιακό δικαίωμα συμμετοχής ανά πρώην Φορέα:

  • παιδιά ασφαλισμένων του πρώην Τ.Α.Π.-Ο.Τ.Ε – ηλικίας 6-14 ετών δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2005 μέχρι και 31-12-2013
  • παιδιά ασφαλισμένων του πρώην Τ.Α.Α.Π.Τ.Π.Γ.Α.Ε – ηλικίας 6-15 ετών δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2004 μέχρι και 31-12-2013
  • παιδιά ασφαλισμένων πρώην Κ.Α.Π.-Δ.Ε.Η. (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ) – ηλικίας 6-15 ετών δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2004 μέχρι και 31-12-2013

Βραδιές τραγουδιού

Πάμε να θυμηθούμε ό,τι μας φέρνει κάθε χρόνο ξανά και ξανά στο ίδιο μέρος. Να νοσταλγήσουμε όλοι παρέα τις παλιές ωραίες στιγμές και να κάνουμε σχέδια για τις επόμενες!

Ίσως από τις πιο ιδιαίτερες βραδιές κάθε κατασκηνωτικής περιόδου είναι η βραδιά τραγουδιού. Το αμφιθέατρο γεμίζει σιγά σιγά, η κριτική επιτροπή παίρνει την θέση της , ο πρόεδρος βγάζει τον καθιερωμένο του λόγο, τα φώτα χαμηλώνουν και ξεκινάμε.

Ο ήχος της κιθάρας σε συνδυασμό με τις παιδικές φωνές πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια καινούρια είδη και ευφάνταστες ιδέες κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Ο αρχηγός ανακοινώνει τον νικητή και αφού όλοι μαζί χειροκροτήσουμε τη μοναδική ΜΙΝΙ πτέρυγα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες