παιδικη κατασκηνωση
κατασκηνωση θασος
θασος κατασκηνωση παιδικη
παιδικη κατασκηνωση

Η ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ λειτουργεί από το 1980 στην ιδανικότερη τοποθεσία, στο 3ο χλμ Λιμένα – Παναγίας, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων, μέσα σε κάθε λογής πράσινο, μακρυά από δρόμους, κινδύνους και πειρασμούς. Είναι η πρώτη κατασκήνωση που λειτούργησε στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί μια οικογένεια που θέλει να λειτουργεί με τέτοιον αριθμό κατασκηνωτών, ώστε όλοι να είναι φίλοι μεταξύ τους και να γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα.


Α’ Περίοδος 21 Ιουνίου-13 Ιουλίου
Β’ Περίοδος 13 Ιουλίου-4 Αυγούστου
Γ’ Περίοδος 4 Αυγούστου-26 Αυγούστου

Αμφιθέατρο

Η κατασκήνωση έχει δύο αμφιθέατρα για την βραδινή ψυχαγωγία των κατασκηνωτών.

Το κυρίως αμφιθέατρο  είναι  μεγάλο,  άνετο,   χτισμένο δίπλα στην πισίνα με παραδοσιακή τεχνική από ντόπια πέτρα στην κατωφέρεια του βουνού με   προνομιακή  θέα ως και τις απέναντι μακεδονικές και θρακικές ακτές.  Στο αμφιθέατρο  διοργανώνονται κάθε βράδυ με πολύ κέφι, μεράκι και ενθουσιασμό όλες οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις των παιδιών καθώς και οι «Γιορτές των Γονέων» που ετοιμάζουνε τα παιδιά και τα στελέχη για εσάς τους γονείς. 

Το αμφιθέατρο της «Παλιάς ψυχαγωγίας» είναι ο θερινός κινηματογράφος της κατασκήνωσης, όπου προβάλλονται παιδικές και εκπαιδευτικές ταινίες.

Φωτογραφίες