παιδικη κατασκηνωση
κατασκηνωση θασος
θασος κατασκηνωση παιδικη
παιδικη κατασκηνωση

Η ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΘΑΣΟΥ λειτουργεί από το 1980 στην ιδανικότερη τοποθεσία, στο 3ο χλμ Λιμένα – Παναγίας, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων, μέσα σε κάθε λογής πράσινο, μακρυά από δρόμους, κινδύνους και πειρασμούς. Είναι η πρώτη κατασκήνωση που λειτούργησε στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί μια οικογένεια που θέλει να λειτουργεί με τέτοιον αριθμό κατασκηνωτών, ώστε όλοι να είναι φίλοι μεταξύ τους και να γνωρίζονται με το μικρό τους όνομα.


Α’ Περίοδος 21 Ιουνίου-13 Ιουλίου
Β’ Περίοδος 13 Ιουλίου-4 Αυγούστου
Γ’ Περίοδος 4 Αυγούστου-26 Αυγούστου

Τα νέα μας

Εγγραφές ασφαλιστικών ταμείων

 

ΤΑΥΤΕΚΩ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ηλικιακό δικαίωμα συμμετοχής ανά πρώην Φορέα:

  • παιδιά ασφαλισμένων του πρώην Τ.Α.Π.-Ο.Τ.Ε – ηλικίας 6-14 ετών δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2005 μέχρι και 31-12-2013
  • παιδιά ασφαλισμένων του πρώην Τ.Α.Α.Π.Τ.Π.Γ.Α.Ε – ηλικίας 6-15 ετών δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2004 μέχρι και 31-12-2013
  • παιδιά ασφαλισμένων πρώην Κ.Α.Π.-Δ.Ε.Η. (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ) – ηλικίας 6-15 ετών δηλαδή όσα γεννήθηκαν από 1-1-2004 μέχρι και 31-12-2013

Ιατρείο-Αναρρωτήριο

Υπάρχει ιατρείο και αναρρωτήριο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που  λειτουργεί  με την ευθύνη ενός ιατρού και ενός νοσηλευτή-τριας ,που διαμένουν στην κατασκήνωση 24 ώρες και παρέχουν ασφαλή φροντίδα και περίθαλψη στα παιδιά.

Συνεργάζονται ψυχολόγος,  κοινωνιολόγος,  διαιτολόγος με το ιατρικό προσωπικό, την διεύθυνση και τα κύρια στελέχη της κατασκήνωσης και υπάρχει ειδική μέριμνα για την υγιεινή διαμονή και διατροφή των παιδιών. 

Υπάρχει κρατικό ιατρείο σε απόσταση 3 χλμ. και Κέντρο Υγείας  σε απόσταση 15 χλμ. πλήρως επανδρωμένο ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.

Είναι απαραίτητο να έχουν τα παιδιά μαζί τους ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο, που να αναφέρει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, ώστε να είναι ενήμεροι οι γιατροί της κατασκήνωσης.

Φωτογραφίες